Ben jij de office manager die we zoeken?

Over Snowball

Snowball is een state-of-the-art cleantech hub in Harelbeke. We faciliteren duurzaam ondernemerschap en testen innovatieve prototypes die de energietransitie naar groene en hernieuwbare energie vooruithelpen. Zo valideren wij nieuwe cleantech producten, oplossingen en business modellen in ons Living Lab. Als deel van onze activiteiten bieden we top notch kantoren, opslagfaciliteiten en eventruimtes aan voor gelijkgestemde, innovatieve en ambitieuze ondernemers.

Ter ondersteuning van onze C.E.O. gaan we op zoek naar een Office Manager, een administratieve en commerciële duizendpoot die graag de handen uit de mouwen steekt.

Wat mag je van jouw job verwachten?

Als Personal Assistant / Office Manager van onze C.E.O. bij Snowball ben je verantwoordelijk voor een brede waaier aan taken die zich opsplitsen in verschillende domeinen:

 • Je bent een administratieve duizendpoot. Je staat in voor het opmaken van facturen, het inboeken van facturen, het opmaken van offertes, het plaatsen en opvolgen van bestellingen…
 • Je hebt een commerciële en vriendelijke flair. Jij bent verantwoordelijk voor het onthaal en bent dus het aanspreekpunt voor klanten en collega’s op de werkvloer. Daarnaast help je mee aan de verdere ontwikkeling van bestaande en nieuwe klanten.
 • Organiseren is jouw ding. Het opmaken en opvolgen van planningen en werkschema’s voor events, het bepalen van doelstellingen en uitwerken van commerciële ideeën zijn voor jou een tweede natuur en geven jou energie.
 • Als Personal Assistant / Office Manager denk je mee aan verbeteringen voor de klantbeleving, de uitstraling van Snowball en het functioneren van het team. We overleggen samen de te behalen doelstellingen voor het team.
 • Je bent een echte problem solver. Doordat je effectief meewerkt in Snowball komen vragen of problemen bij jou terecht. In dat geval ga je snel en oplossend te werk en kan je het team enthousiasmeren. Is de C.E.O. er niet, dan zorg jij dat alles gesmeerd verloopt.

Wie ben jij?

 • Je hebt een bachelor diploma.
 • Je bent een administratieve duizendpoot en bent flexibel naar takenpakket.
 • Je verrast ons met jouw nauwkeurige en betrouwbare manier van werken.
 • Je zit niet graag stil, je bent ondernemend en houdt ervan om dingen af te werken.
 • Je bent een echte teamplayer en vlot in communicatie, jouw enthousiasme is aanstekelijk.
 • Je kan vlot overweg met de computer, internet & social media.
 • Je spreekt vlot Nederlands & hebt een goede kennis Engels.

Wat bieden we je aan?

 • Je komt terecht in een dynamische start-up in volle expansie en vernieuwing, waar collegialiteit centraal staat. Een aangename werkomgeving waar je omringd wordt door enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Een no-nonsense bedrijf met veel ruimte voor initiatief en met een open & directe communicatie.
 • Een gevarieerde job met veel verantwoordelijkheid
 • Een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen
 • Een mooi werkrooster (38u – geen weekend werk)

Voor meer informatie kan je terecht bij hr@snowball.eu

Ben jij de office manager die we zoeken?

Over Snowball Snowball is een state-of-the-art cleantech hub in Harelbeke. We faciliteren duurzaam ondernemerschap en testen innovatieve prototypes die de energietransitie naar groene en …

🌿Een gesprek dat telt 🌿

Tijdens het 75-jarig jubileumfeest van UNIZO had Alexandra Vanhuyse, co-founder van onze Cleantech hub, een boeiend debat met Belgisch premier Alexander De Croo …

Interreg project ConnectSME zet 29 succesvolle cleantech innovaties op weg voor marktintroductie.

Tijdens de demonstratiebeurs van het grensoverschrijdend project ConnectSME, gericht op het versnellen van cleantech innovatie in de grensregio Vlaanderen en Nederland, werden 29 succesvolle technologieën voorgesteld die kunnen bijdragen tot het behalen van de gezamenlijke klimaatdoelstellingen. De producten zijn zowel voor particulier als zakelijk gebruik en gaan van batterijopslag tot waterbesparing en van slimme laadoplossingen voor EV’s tot toegankelijke windturbines.

That’s a wrap! ConnectSME demo days.

Very happy to have welcomed over 500 visitors to the #ConnectSME demo days, showcasing the prototypes by AQUABATTERY & Airturb with the wonderful interlude of Suskewiet Visions by Filip Vandingenen & David Shongo , an artwork reflecting on biodiversity and the relationship between humankind & nature, the realisation of a 6-month long STARTSresidency at Snowball with partners Gluon and Leiedal.

Groene doeners ✅

Groene doeners ✅ That’s what we are at Snowball 💚 We turn cleantech innovation into practice by improving prototypes & supporting ambitious green entrepreneurs towards …