Ben jij de office manager die we zoeken?

Vacature Office Manager

Wat mag je van jouw job verwachten?

 • Als commerciële medewerker ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze bestaande klanten.
 • Je hebt een neus voor prospectie, onderhandelt op commercieel vlak en bouwt lange termijn relaties uit. Nieuwe klanten binnenhalen geven je voldoening. Met jouw commerciële en vriendelijke flair probeer jij klanten ervan te overtuigen om met Snowball in zee te gaan.
 • Organiseren is jouw ding. Het opmaken en opvolgen van planningen en werkschema’s, het bepalen van doelstellingen en uitwerken van commerciële ideeën zijn voor jou een tweede natuur en geven jou energie.
 • Als sparring partner van ons management team denk je mee aan verbeteringen voor de klantbeleving, de uitstraling van Snowball en het functioneren van het team. We overleggen samen de te behalen doelstellingen voor het team.
 • Je bent als spilfiguur op de werkvloer het aanspreekpunt voor klanten en voor collega’s. Het team kan bij jou terecht met vragen en doordat je ook effectief meewerkt in Snowball, ga je snel en oplossend te werk. Je kan het team enthousiasmeren. Is de manager er niet, dan zorg jij dat alles gesmeerd verloopt.

Wie ben jij?

 • Je hebt een bachelor diploma
 • Jouw enthousiasme is aanstekelijk
 • Je zit niet graag stil, je bent hands-on en neemt graag initiatief
 • Je verrast ons met jouw nauwkeurige en betrouwbare manier van werken
 • Met jouw ondernemend karakter maak je het verschil
 • Je hebt een commerciële ingesteldheid, je ben communicatief en legt vlot contacten
 • Je staat open voor feedback van klanten en werkt proactief aan oplossingen
 • Je kan vlot overweg met de computer, internet & social media
 • Je spreekt vlot Nederlands & hebt een goede kennis van het Engels

Wat bieden we je aan?

 • Je komt terecht in een dynamische start-up in volle expansie en vernieuwing, waar collegialiteit centraal staat. Een aangename werkomgeving waar je omringd wordt door enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Een no-nonsense bedrijf met veel ruimte voor initiatief en met een open & directe communicatie.
 • een gevarieerde job met veel verantwoordelijkheid & veel contacten
 • een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen
 • een mooi werkrooster (geen weekend werk)

Interesse? Stuur je cv en korte motivatiebrief naar alexandra@snowball.eu

Ben jij de office manager die we zoeken?

Wat mag je van jouw job verwachten? Als commerciële medewerker ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze bestaande klanten. Je hebt een …

1 year anniversary Snowball

“About cocktails and dreams” : 1 year Snowball

Today marks the 1-year anniversary of our first public event. Looking back on the last 12 months, we are grateful for our accomplishments. We fine-tuned our service offering and opened our food bar Daltons, our on-site gym and terraces. We completed the installation of 50 EV charge points on our parking, welcomed 30+ new residents, 4 team members and a multitude of external experts. We planted 42 trees and over 1000 herbs and plants, produced 140 MWh solar energy and charged over 700 electric vehicles.

Snowball maakt groene technologie toegankelijker

Groene technologie toegankelijk maken voor iedereen en leading by example; dat is de ambitie die we bij Snowball dagelijks uitdragen. Enkel zo kunnen we écht een verschil maken, cleantech innovatie stimuleren en bijdragen tot het behalen van de klimaatdoelstellingen.
We hadden een gesprek met Bloovi over hoe we dat precies doen met onze cleantech hub. Het resultaat van dit gesprek penden ze neer in een mooi artikel.

Campagnebeeld ConnectSME

Grensoverschrijdend ConnectSME zoekt kmo’s en mkb’s die hun duurzame innovaties willen versnellen

Grensoverschrijdend programma ConnectSME zoekt kmo’s en mkb’s die hun cleantech innovaties versneld naar de markt willen brengen door hun prototypes in de reële omgeving van een van de 6 deelnemende proeftuinen te testen. De 36 geselecteerde kmo’s krijgen vouchers voor advies en R&D in de proeftuin. Zo ontstaan nieuwe inzichten voor de verdere verfijningen van het product.

Alexandra Vanhuyse Co-founder Snowball

Snowball versnelt duurzaam leven

Waar staat Snowball voor als cleantech hub? Wat is onze missie en visie en waarvan gaat ons hart sneller slaan? Hoe dragen we ons steentje bij om samen met innovatieve en ambitieuze ondernemers en wetenschappelijk onderzoek nu, meer dan ooit, van onze regio de cleantech regio van de toekomst te maken?
De Krant van West-Vlaanderen kwam langs om dat uit te zoeken en verwoordde het perfect in een prachtig artikel.

SNOWHOOP by Pieterjan Ginckels

Europees STARTS-project verenigt kunst, wetenschap en bedrijven voor duurzame innovatie

Vandaag organiseren Cleantech hub Snowball en kunst- en onderzoeksplatform Gluon een tweede evenement in kader van het Europees Regional S+T+ARTS Centers project, genaamd ENTROPIES. S+T+ARTS wil duurzame innovatie stimuleren door kunstenaars, wetenschappers en ondernemers te verenigen rond de huidige ecologische, sociale en economische uitdagingen.