Ben jij de gepassioneerde kok die we zoeken?

Optie: in loondienst of op zelfstandige basis

Wat mag je van jouw job verwachten?

 • Je bent de hoofdkok voor onze nieuwe food- & coffeebar Daltons. Daltons maakt deel uit van de Cleantech hub Snowball,  op het Evolis Business Park in Zuid West-Vlaanderen. Bij Daltons kan je er terecht voor heerlijke koffie en een lekkere, gezonde en betaalbare lunch. We bieden daarnaast ook take-out aan en staan in voor de catering van alle events op Snowball. We werken met verse en seizoensgebonden producten, die worden aangeleverd door een set lokale  top leveranciers. Daltons is open van maandag tot vrijdag, van 9u tot 16u.
 • Als hoofdkok en eindverantwoordelijke van Daltons run jij de keuken van A tot Z, samen met een team van enthousiaste medewerkers.
 • Je stelt de menu’s en suggesties op en bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer.
 • Je bereidt de maaltijden voor en zorgt ervoor dat de gerechten tot in de puntjes verzorgd zijn.
 • Je waakt over de kwaliteit van alle producten en doet het nodige om dit te garanderen.
 • Je stuurt het team aan, maakt hun planning op en helpt hen mee te groeien. Samen bouwen we het succes van Daltons.

Wie ben jij?

 • je bent energiek en steekt graag de handen uit de mouwen
 • je bent flexibel en proactief, je denkt in oplossingen en komt afspraken na
 • je werkt met de glimlach en staat open voor feedback van klanten
 • je bent een gediplomeerde kok en hebt minstens 2 jaar ervaring

Wat bieden we je aan?

 • Je komt terecht in een dynamische start-up in volle expansie en vernieuwing, waar collegialiteit centraal staat. Een aangename werkomgeving waar je omringd wordt door jonge enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Een no-nonsense bedrijf met veel ruimte voor eigen initiatief en met een open, eerlijke en directe communicatie.
 • Een unieke werkplek met een volledig industrieel ingerichte keuken, die alle nodige apparatuur voor handen heeft.
 • Een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen
 • Een mooi werkrooster (avond- en weekendwerk is niet standaard)
 • Met als optie: in loondienst of op zelfstandige basis

Interesse?
Stuur je cv en motivatiebrief naar alexandra@snowball.eu

Senior consultant project coördinatie

In het kader van ons project #ConnectSME zoeken we additionele expertise. Heb je interesse om deel uit te maken van onze toonaangevende cleantech hub en van dit innovatief project?

Studio Above and Below portrait

Belgische selectie kunstinitiatieven Europees project.

Vandaag maakt Snowball de twee kunstenaars bekend waarvoor zij samen met Gluon en de Intercommunale Leiedal gastorganisatie zijn als Regional STARTS Center. Het Britse Studio Above&Below en de Belgische Filip Van Dingenen mogen hun kunstproject in residentie bij Snowball uit te werken. Het gaat om de Belgische invulling van het Europese S+T+ARTS initiatief.

Repairing the Present: open call for artists

Heb je onze challenge voor de Repairing the Present Open Call al gezien? Zo niet, dan is hier een tip. Als Regional STARTS Center hebben we twee korte video’s voorbereid waarin we onszelf, onze partners en de uitdagingen die onze kunstenaars zullen moeten tackelen toelichten.

Regional STARTS Centers III: “Repairing the Present”

In het kader van het Europese Project ‘Repairing the Present’, binnen het Horizon 2020 Research & Innovation Programma, willen Gluon, Snowball en de intercommunale Leiedal een co-creatie platform oprichten waar architecten, kunstenaars, studenten, ingenieurs en ontwerpers samenwerken om ‘stijl te matchen met duurzaamheid’.

Ben jij de gepassioneerde kok die we zoeken?

Optie: in loondienst of op zelfstandige basis.
Als hoofdkok en eindverantwoordelijke van onze nieuwe foodbar Daltons run jij de keuken van A tot Z, samen met een team van enthousiaste medewerkers.

In de kijker: Proeftuin Snowball

Lead by example. Dat is het motto waarnaar we bij Snowball leven. Met ons kantorencomplex willen we een voorbeeld zijn voor ondernemers en bedrijven, door aan te tonen dat je perfect groen en duurzaam kan werken zonder in te boeten aan comfort én met een financieel-economisch interessante business case. Hoe dat precies in zijn werk gaat? Kanaal Z kwam het ontdekken op onze site.